Instal blu - Caldura la picioarele tale !

15 % Discount - Toamna

Pentru orice precomanda pentru incalzire in pardoseala cu avans de 50% in lunile Septembrie, Octombrie si Noiembrie!Sunt lunile in care, pentru confortul nostru,avem posibilitatea de a porni sistemele de incalzire in pardoseala, fixandu-le pe o temperatura de confort maximavem certitudinea ca termostatele vor porni numai atunci cand temperatura interioara va scadea sub necesarul de confort termic!

15 % Discount - Iarna

Pentru orice precomanda pentru incalzire in pardoseala cu avans de 50 % in lunile Decembrie, Ianuarie si Februarie! Pentru ca din plina iarna friguroasa ne planuim confortul calduros al casei noastre!

10% Discount - Primavara

Pentru orice precomanda pentru incalzire in pardoseala cu avans de 50% in lunile Martie, Aprilie si Mai! Natura revine la viata dupa o iarna friguroasa, hai sa planificam pentru urmatorul sezon rece caldura naturala prin incalzire in pardoseala!

10 % Discount - Vara

Pentru orice precomanda pentru incalzire in pardoseala cu avans de 50% in lunile Iunie, Iulie si August!Anotimpul concediilor relaxante, dar cum ne putem planifica altfel o vacanta linitita? Asigurand confortul casei noastre pentru perioada rece a anului prin incalzire in pardoseala!

SC Instal blu SRL Timisoara Incalzire in pardoseala